fbpx

Fashion shoots

Fotograf til fashion

Vi hjælper gerne med planlægning og styling af modeller. Har du selv ideer eller modeller der skal bruges gør det ingene forskel. Vores fotografer inden for fashion har mange års erfaring og kender vejen til det bedste slut produkt. Efterbehandling og retouchering er en ting som er blevet obligatorisk. Derfer ser vi det som et standard produkt. Vi behandler billeder for 35,- kroner og grunden til vores favorable pris for high-end efterbehandling, er en skarp tunet produktion i Bangladesh. Vi træner og uddanner vores grafikere til at være de bedste, og der kan man se på vores produktion

Fotografering til kampagner.

Skal du have lavet billeder til reklamer eller eller dit website, har vi lavet en løsning der giver dig det professionelle udtryk du leder efter. Sammen laver vi en plan der rammer det udtryk du er ude efter når dit produkt skal kommunikere til din målgruppe igennem et billede. Vi benytter både inHouse modeler og har et samarbejde med Le Management Copenhagen. Vi finder en type sammen med dig og ligger en plan for makeup og hår. Skal der findes lokations har vi forslag men hvis du går dig tanker kan alt arrangeres med et ude studio. Der tælles altid for 4 timer minimum. Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Tlf: 60 79 80 00

Fotograf til Instagram & SoMe kampagner.

Har du løbende brug for billeder booker vi gerne faste dage for opfølgning instagram posts. Efter første runde har vi en plan for hvordan vi kan sammenkæde succen med målgruppen og typen af fashion foto styles.

Vi ælper gerne med disser:

  • Fotomodel
  • Hår & Make-up artister
  • Styling & Dampning
  • Billede beskæring
  • Efterbehandling