fbpx

Smykkefotografering

Smykkefotos i high-end kvalitet

En god smykkefotograf skyder i højeste format og efterbehandler så smykket er salgsbart til katalog og kampagner. Vi laver multi stacking og overflade retouching så dit smykkefoto får en kvalitet der gør for og æstetik kommer til sit rette på et smykkefoto der stemmer overens med værdi og kvalitet af smykke. Du bestemmer selv de formater og størrelser du vil modtage billedet i. 

Der er mangle måder at behandle et smykkefoto på, men et godt skud er altid at foretrække og her er der forskel på smykkefotografer.

 

249,- Produktfoto af smykke. 349,-
Smykker på fotomodel.

Smykkefotografering til katalog og visuelle kampagner

Har du brug for en smykke model med en flot hals og pæne skuldre til halskæde. Eller mangler i et feminint håndled til armbånd på et menneske så har vi flere inhouse modeller vi bruger.

Du har måske selv prøvet at lave smykkefotografi og ved hvor svært det er at få hele smykket skarpt. Det at få et smykke ind på en hvid baggrund med en sten der spiller i lyset er en kunst der laves af flere billeder som males sammen. Har man ikke prøvet disse teknikker før kan en smykkefoto bliver en rodet affære. Derfor laver vi gerne en test, inden vi starter hele serien af smykker så du er sikker på hvordan du vil have det. Balancen i mellem lys, kontrast, og refleksioner  er er en disciplin i smykkefotografering som skal være præcise. Da smykker kommer i forskellige former og størrelser skal de ofte rykkes rundt i smykke studiet så ensartethed og stil  fastholdes og kataloget bliver helt korrekt.

Med de knivskarpe macro linser ser man alt på overfladen, selv de mindste ridser kan virke som kløfter og skader. Små hår fra pudsklude støbehuller, og lodninger bliver synlige. Men ved behandle og analysere hvert smykkefoto kan vi opnår en helhed der gør hele jeres katalog vil stå skarpt og korrekt i størrelser og form.