fbpx

Tekstforfatter

Content er alt.

Derfor er god tekstforfatning vigtigt.

Vi kan hjælpe dig med at få skrevet tekst til din hjemmeside eller dit nyhedsbrev.

Nå du skal ud og fortælle om dine produkter, ydelser eller nyheder har du brug for at beskrive tingene på en skarp og direkte måde så du fanger folks opmærksomhed. Tingene må ikke blive for specifikke og du må heller ikke blive useriøs. At skrive tekst tekst i reklame og nyheds øjemed er en balancegang imellem hvad folk har ledt efter og hvad de er klar at skulle læse.

Skal du bruge tekst som er gennemarbejdet til en høj sproglig kvalitet, kan vi hjælpe din med din tekstopgave. Vi arbejder med en bred vifte af forskellige tekstforfattere som har hver deres kompetenceområder inden for tekstudarbejdelse.

Vi laver teksten så den passer til den målgruppe der skal læse den. Vi satser altid på et dynamisk sprog der kan lede til en stærk dialog og som fokusere på dine kerneydelser

For at tilpasse sig de sociale medier skal man lave regelmæssige nyheder. Derfor kan vi lave en plan sammen med dig omkring hvad kommende updates kunne være så vi kan være klar med den rette til tekst til den forkommende nyhed. Effekten af en god salgs tekst der samtidgig er er søgemaskine optimeret kan være afgæørende for en virksomheds succes og fremdrift.

Mange gange kender man sin udvikling flere måneder frem, derfor kan det være smart at få dem skrevet så de ligger klar til at “poste” når det er aktuelt.

Nyhedsbreve skal fange folk og inspirerer til til “action”og vi bruger vores lange erfaring til at skabe det helt rigtige “content”  til dig. Du har prdukterne og dine fåretrukne måneder for indtægt via reklamer og der står vi klar med teksudarbejdlese og aktuelle nyheder.

PR og nyhedsformidling.

Skal ting skrives på en måde hvor vi leder efter respons eller holdninger. Finder vi sammen med dig en kommunikations strategi. Hvis vi kerne nogle plus og unden for dit felt er det noget vi tænker over når vi laver teksten til din målgruppe

Tekst til SEO